SBD Apparel er et globalt varemerke som har spesialisert seg på å levere støttebekledning til atleter innen styrkeløft, strongman, vektløfting, fitness og CrossFit. Kvaliteten til SBD er at produktene produseres lokalt i Storbritannia, deres satsing på kvalitet, med lokal utvikling og produksjon har gjort det mulig for dere produkter å etablere et rykte for å inneha den høyeste standarden blant internasjonale idrettsutøvere i alle styrkesportene. SBD er godkjent til bruk i IPF konkurranser (International Powerlifting Federation). Bare et fåtall leverandører har kommet gjennom de tekniske kvalitetskriteriene til IPF sin tekniske komit́́́e for å kunne være en akseptert leverandør til IPF atleter og bruk av deres bekledning i konkurranser. Dette understøtter hvor seriøst SBD jobber for kvalitet.

I 2022 inngikk SBD en langsiktig avtale med det internasjonale styrkeløftforbundet (IPF) og befester ytterligere sin posisjon som en foretrukken leverandør av konkurransegodkjent løfteutstyr på det bokstavelig talt tyngste nivå.

Denne langsiktige investeringen er ikke bare et markedsføringsstunt, men bidrar sterkt til at IPF kan ha økonomi og stabilitet til å fortsette både styrkesportens utbredelse og dens utvikling. Utvidet samarbeid med det Europeiske forbundet, samt Verdens Sterkeste Mann-konseptet ligger også i den siste tids utvikling, som befester SBD som hovedleverandør til alt som hører til begrepet STYRKE.

Knevarmere

Hvis en vektløfter, en strongman, en styrkeløfter og en crossfiter møttes med hver sine treningsbagger, og tømte ut innholdet på gulvet foran seg, så ville KNEVARMERE være en av tingene som alle hadde. Et godt par knee sleeves er både varmende, støttende og hjelpende i flere øvelser. Alt fra knebøy til vendinger/cleans og dekkvelt. De tykkeste knevarmerene (7mm) gir en økt mekanisk fordel i og med at de skapet 1 til 1,4cm mer materiale mellom lår og legg, som hjelper til med å stoppe nedoverbevegelsen i bunnen av et knebøy. I tillegg holder varmerene knærne varme og tighte under hele økten. Knevarmere for weightlifting er gjerne litt mer elastiske og har ikke like mye tykkelse – for å unngå nettopp det man ønsker under knebøy. Vektløfterene skal dypere i sitten, og trenger kun de elastiske og varmende egenskapene

Albuevarmere

Når man gjør pressøvelser som benkpress, frontpress/militærpress eller andre pressøvelser, så finnes det flere årsaker til at man bør bruke albuevarmere. Som med knevarmere, så er varmen rundt leddet, sammen med den trygge følelsen veldig bra å ha opp gjennom oppvarmingen og helt med på de tyngste løftene. De bidrar til litt mer kraft i presset, i og med at de tar opp litt plass mellom biceps og underarm, samtidig som de er med på å holde ledd og muskler varmt under økten. Jo strammere disse er, jo mer hjelper de.

Toppselgere
3.099 kr
Kjøp
Kjøp
Toppselgere
+ 2 farger
Toppselgere
+ 2 farger
799 kr
Kjøp
Kjøp
+ 1 farge
649 kr
Kjøp
Kjøp
+ 2 farger
849 kr
Kjøp
Kjøp
Prisfunn
+ 2 farger
108 kr
Laveste pris 108 kr
Kjøp
Laveste pris 108 kr
Kjøp

SBD-Powerlifting belt

Det eneste som holder overkroppene våre oppe, er ryggraden og musklene som er festet som barduner til den.Det eneste verktøyet vi har som kan HJELPE ryggraden vår under tunge løft, er et belte. Et belte om midjen gjør at mave/buk har et fast omsluttet punkt å sette internt trykk mot. Når man har et kraftig belte som går rundt hele midjen, så kan man enkelt fylle inn luft. Holde pusten og trykke mave/buk ut mot beltet for å oppnå det som kalles «BUKTRYKK».Det fører til at hele overkroppen blir spent og støtter opp ryggraden maksimalt.Dette kan enkelt sikre mot skader, samtidig som det gir ekstra kilo i de tyngste løftene. Både skadeforebyggende og prestasjonsfremmende altså!

+ 1 farge
399 kr
Kjøp
Kjøp
+ 2 farger
969 kr
Kjøp
Kjøp
+ 1 farge
249 kr
Kjøp
Kjøp
+ 1 farge
969 kr
Kjøp
Kjøp
+ 2 farger
139 kr
Kjøp
Kjøp

Knebind

For de som er ute etter mer hjelp enn det man får fra knevarmere, så er knebind løsningen.De kan festes relativt løst rundt knærne og fortsatt bidra med kilo i for eksempel knebøy.De kan trygge og holde knærne ganske stramme og tighte under strongmanøvelser som yoke osv, men de er nok mest brukt for å enten løfte knebøy ekstra tungt, eller som et nødvendig verktøy når man har på knebøydrakt.Knebøy med drakt bør ikke gjøres uten knebind. De økte kiloene man legger på pga drakta setter økt trykk på knærne så derfor må de sikres med knebind.Etter hvert som man blir mer herdet mot smertene de gir, kan man stramme mer og få ganske mange kilo ut av knebind, men det er for spesielt interesserte eller styrkeløftere. Ha gjerne folk rundt til å sikre når knebinda blir stramme – det kan være litt utfordrende å styre kraftretningen når man skyter opp fra bunn.Det kan være smart å begynne med den mest fleksible «training» varianten hvis man ikke er erfaren i bruk eller surring av knebind. Hvis man konkurrerer, og er vant til bruk, så er «Competition» det riktige valget.

Løftesinglet

For menn og kvinner

Ikke bare ser man utrolig profesjonell ut når man trener på gymmet i en slik, men man har faktisk noen reelle grunner også. Hvis man er konkurrerende vektløfter eller styrkeløfter, så har det faktisk noe for seg å kjøre noen tunge økter i nøyaktig den bekledning man skal bruke på stevne. Hvordan sitter knebøystanga over skuldrene når stroppene kommer der? Er singleten stor nok til at jeg kommer ned i dybde uten å få veldig vondt et privat sted? Hekter markløftstang eller fingre seg fast i kanten på lårene, eller går alt smooth? Løftesinglet er nemlig obligatorisk antrekk på både vektløftingsplatformen og styrkeløftplatformen.Sjekk størrelsestabell og kjøp en til hverdags og en til fest!

+ 2 farger
359 kr
Kjøp
Kjøp
Toppselgere
+ 1 farge
Toppselgere
+ 1 farge
399 kr
Kjøp
Kjøp
+ 2 farger
359 kr
Kjøp
Kjøp
+ 1 variant
559 kr
Kjøp
Kjøp
+ 1 variant
559 kr
Kjøp
Kjøp