L-Arginine

L-Arginin er et kosttilskudd for deg som ønsker økt ytelsesevne og større muskler når du trener. Denne erstatter ikke et helt vanlig kosthold så husk at dette er kun et s...

L-Arginin er et kosttilskudd for deg som ønsker økt ytelsesevne og større muskler når du trener. Denne erstatter ikke et helt vanlig kosthold så husk at dette er kun et supplement.

Les mer

L-arginin er en aminosyre med mange spennende egenskaper. Det hjelper kroppen med å bygge proteiner, og binder væske. Ved å gjøre at musklene blir større og sterkere under treningen øker du effekten av treningen, og kombinerer du dette med et høyt inntak av næringstoffer vil du se økt muskelvekst.

Hvordan fungerer L-arginin?

L-arginin er en aminosyre som forekommer naturlig i kroppen. I voksen alder er kroppen stort sett selv i stand til produsere nok, og du får også i deg L arginin om du har et proteinrikt kosthold. Kylling, rødt kjøtt, soya, bønner og fullkorn er matvarer som inneholder mye L-arginin. Undersøkelser viser at kosttilskudd med L-arginin likevel kan ha mange fordeler. Mange bruker det for å forbedre blodomløpet, og sammen med stoffer som L ornithine kan et økt inntak føre til større produksjon av veksthormoner, noe som gir treningen økt effekt. I tillegg har det en fortynnende effekt på blodomløpet, og kan derfor ha en positiv effekt for menn som sliter med høyt blodtrykk eller har ereksjonsproblemer.

Tilskudd med L-arginin

Her hos Proteinfabrikken har vi et stort utvalg i kosttilskudd som hjelper deg med å nå dine mål. Om du ønsker å supplere med L-arginin har vi tilskudd både som pulver og i form av kapsler. Vi har også en rekke spennende tilskudd med andre viktige aminosyrer, som lysiner og BCAA. Dette er byggesteiner som kroppen raskt kan ta i bruk når du trener mye eller er i kaloriunderskudd fordi du slanker deg. For å få full effekt av trening og tilskudd er det selvfølgelig også viktig å få i seg nok proteiner. En grei tommelfingerregel er to gram per kilo kroppsvekt. Vårt utvalg i barer og pulver kan hjelpe deg på veien til å bli den beste versjonen av deg selv.

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt

Varemerker

Smak

Avbryt
Bruk filter
Kjøp fler, spar mer
479 kr
Kjøp fler, spar mer
+ 1 variant
439 kr
Kjøp
Kjøp