Ned i vekt

Ned i vekt gir ofte en helsegevinst, men mange gjør det primært for å se bedre ut. Hvorfor ikke gjøre begge deler. Finn inspirasjon og ideer til kosthold og produkter som hjelper deg, les om andre sine erfaringer og velg deg produkter som matcher dine ambisjoner.Vi gjør det enklere å velge produkter og enklere å gå ned i vekt. 3 PRODUKTER FOR Å GÅ NED I VEKT


Rapid Burn
Rapid Burn er en av markedets mest solgte kosttilskudd for fettreduksjon. Rapid Burn™ inneholder en kombinasjon av nøye utvalgte urter. Vår mest populære fettforbrenner, ikke uten grunn.

Se produktet her
CLA
CLA er forkortelsen for konjugert linolensyre, en meget spesiell fettsyre som  kan i kombinasjon med et kaloriunderskudd forbedre balansen mellom fett og muskler.

Se produktet her
ZERO RIS, NUDLER & SPAGHETTI
Zero Ris, Nudler og Spaghetti er super lavkalori Shirataki fremstilt av glucomannan fra konjakrot. Zero inneholder kun 6,4 kalorier pr. 100g. Er vegan og helt sukker og glutenfri. Zero sparer deg for mange kalorier daglig om du bytter ut de vanlige nudlene med disse. Konjac roten er også et godkjent slankemiddel i Europa. Dette er mat som slanker.

Se produktet her