Fettforbrennere - hva er greia?

Fettforbrennere - hva er greia?

Noen ganger har produsenter og gründere en flott produktidè som vi forsøker å kommunisere til markedet, for å informere og til syvende og sist selge dette produktet.

Andre ganger har markedet og kunden et behov eller ønske, som vi leverandører forsøker å møte på best mulig vis.

Kategorien «fettforbrennere» og «Fatburners» er en slik produktkategori som eksisterer på grunn av flere behov i markedet, som produsentene prøver å møte på forskjellige vis.

Hovedbehovet kan grovt forenkles til: «Jeg ønsker å veie mindre og se bedre ut naken»

Det at behovet er relativt enkelt, betyr ikke at produktene blir like samstemte, like og uniforme av den grunn.


Det er nemlig flere veier til det unisone målet om lavere vekt og mindre fettmasse på kroppen.

Èn av veiene er økt kaloribruk/kaloriforbrenning – produktet vil da bli en stimulant som gir deg et kick på trening og som kanskje får deg til å oppleve økt innsatsvilje. Dette produktet vil mest sannsynlig ha koffein som hovedingrediens, lett sprinklet med krydderlignende ting som kan bidra til økt kroppstemperatur.

En annen vei til målet er lavere opptak av kalorier – produktet vil da gjerne bli et produkt som skal dempe søtsug og kanskje øke omsettingen av kalorier. Dette produktet vil da mest sannsynlig inneholde Krom og L-carnitine

Samtidig har de fleste land strenge grenser på hvor mye av slike effektive ingredienser det er lov å tilsette produkter som skal være trygge å konsumere.

Dette har til slutt ledet til at de fleste vellykkede produkter er en kombinasjon av disse to løsningene, med grunnrammen av trygghet som må ligge der for å unngå at unge mennesker ligger søvnløse og frustrerte på "overdoser" av koffein og grønn te.

Se etter Krom, krydder, koffein og andre stimulanter i god kombinasjon.

Innse at en fatburner ikke kan fikse et elendig kosthold.

80% av fitnessjobben gjøres på kjøkkenet, 19% på gymmet og 1% på tilskudd av stimulant/fettforbrenner

En fatburner kan hjelpe initiellt med en kickstart, det kan bidra til demping av søtsug under en diett, og noen kan gi deg en liten edge i perioder hvor ting føles å stå litt i ro. Det er likevel bare du som kan løse HELE ligningen. Jobben må gjøres skikkelig – fra matfatet til gymmet og til din disiplin til å gjennomføre planen din.

Relaterte produkter
Kjøp fler, spar mer
Kjøp fler, spar mer
0 anmeldelser
339 kr
50%
209 kr *
418 kr
Kjøp
Kjøp
Kjøp fler, spar mer
Kjøp fler, spar mer
0 anmeldelser
299 kr