Smartshake

SmartShake så dagens lys 2009, tuftet på en id́e av Mikael Bergström om å lage en utvidet shakerløsning for personer med en aktiv livsstil.  Hvem trenger vel ikke en lekkasjesikker shaker med ekstrarom å ha proteinpulver og vitamintabletter i?. Gjennom årene har selskapet og produktutvalget utviklet seg for å møte behovene til alle som lever en aktiv livsstil.

I dag, leverer SmartShake en rekke andre nyttige produkter, utover det som engang startet med en shaker, har de nå; lunsjbokser, vannflasker, matkasser, kaffekopper og mer - noe som gjør SmartShake til et praktisk tilbehør for alle hjem. SmartShake er tilgjengelig i en rekke størrelser, modeller og levende farger, og er en praktisk følgesvenn å ha med i bagen, på jobben og i business.

SmartShake Original ble tildelt prisen for beste produkt i Fitness and Helsekategorien på ISPO 2015/16 - en av de største sportsbegivenheter i verden.

SmartShake er tilgjengelig i mer enn 90 land rundt om i verden, deres visjon er å bli et verdensomspennende selskap - med et SmartShake-produkt i alle husholdninger! De er kommet godt i gang og vi tror at det kommer til å bli en realitet innen kort tid!