Zen Products

Zen Products er en unik nyskapende og ledende leverandør i utviklingen av teknologi for bruk innen idrettsmassasje og restitusjon for idrettsutøvere. Deres hovedmål er å utvikle produkter som er samfunnsnyttige.

 

Selskapets idé er å utvikle massasjeprodukter rettet mot idrettsutøvere, mosjonister og eldre, for restitusjon og forebygging av skader. Målet er å tilby markedets mest effektive massasjemaskin for alle som bedriver idrett/mosjon, eller har behov for kvalitativ masasje til en rimelig pris og med god holdbarhet.

 

Deres produkter skal tilfredsstille behovet for regelmessig massasje. De har et estetisk design, og en funksjon og lydnivå som ikke er forstyrrende. Zen products er ment å benyttes i private hjem, deres fokus er å levere solide kvalitetsprodukter med unik funksjonalitet. Selskapet leverer unike produkter med lang levetid og stor nytteverdi


Etter å ha hatt en maskin ute på prøve hos flere styrkeløftere og crossfitutøvere kommer vi med følgende påstand: Innen 5 år har enhver klubb eller utøver med respekt for egen restitusjon og prestasjon en av Zen Products sine maskiner i sitt eie.